Tulipa mieleen eräs sattumus muutaman viikon takaa. Autoon tuli keski-ikäinen mieshenkilö, joka alkoi heti mainostaa myyneensä tämän auton taksiksi. Minä myötäilen ja nyökyttelen, mies tuntuu olevan sen verran itseään täynnä että turha alkaa taistelemaan ;) Maksun jälkeen saan käsisuudelman "kiitokseksi". Just joo..

Myöhemmin yöllä samainen mies soittaa hakemaan ravintolasta kotiin. Menen noutamaan miehen, ja matka sujuu samaan tyyliin kuin alkuillastakin. Perille päästyämme mies maksaa kyydin ja on jo nousemassa autosta kun yhtäkkiä istuukin takaisin, laittaa vasemman kätensä niskani taakse ja alkaa vetää päätäni omaa päätään kohti, huulet törröllään. Selkeästi aikomuksenaan suudella.. jotain muutakin kuin kättä!! Oikea käteni on koukussa välissämme ja työnnän kyynärpäälläni miehen päätä kauemmas, mutta tämä valopää vain yrittää ja yrittää.. Vihdoin havahdun sen verran tyrmistyksestäni että saan karjaistua "ULOS!!" Mieskin havahtuu ja alkaa pyydellä anteeksi "Voi anteeksi, tää oli tosi tyhmä juttu, anteeksi, olinpa mä tyhmä..." Minä toistan kehotukseni ja toivotan hyvää yötä. Jessus, kaiken näköisiä pölhöjä sitä sitten onkin liikenteessä..

Sattumus muistui mieleeni, koska näin kyseisen miehen tänään -ja hän ei kehdannut edes päälle katsoa kulkiessaan ohi. Mahtaa miestä hävettää ;) (JA saakin hävettää..)