Perjantai-ilta alkoi sujuvasti pikkujouluruuhkalla: kymmenen tilausta puolen tunnin sisään ja kaikki pitäisi ehtiä ajaa. Siihen vielä päälle muutama "viime hetken soittaja" ja soppa oli valmis. Saatiin kaikki suurin piirtein ajoissa pelipaikalle mutta tiukkaa teki. Tälläisinä hetkinä saisi olla enemmänkin takseja.. Myös meidän taksikuskien puolesta.

Positiivistakin "sattui": vastaanotin kyydin "huonolta" asuntoalueelta. Lähdin matkaan hiukan epäröiden ja valmiiksi v*ttuuntuneena, näistä kyydeistä jää usein rahat saamatta. Tunne vain vahvistui, kun autoon kiipesi kaksi vähemmistön edustajaa. Tällä kertaa kuitenkin onnisti: asiakkaat käyttäytyivät ERITTÄIN fiksusti ja kyytikin tuli maksuun, jopa tippien kera! Ei saisi yleistää...

Vähän ennen baarin sulkemisaikaa otin kyytiin kaksi pariskuntaa. Matka suuntautui ensin jokusen kilometrin kaupungin ulkopuolelle, missä ensimmäinen pariskunta jäi pois kyydistä. Tässä vaiheessa minulla oli jo toinen kyyti jonossa kaupungilla odottamassa. Ensimmäinen pariskunta maksoi oman osuutensa, ja toisen pariskunnan (jonka siis piti jatkaa matkaa) nainen hyppäsi myös autosta ulos - ja nurkan taakse oksentamaan. Sinänsä hienoa, että oksennus jäi kaverien pihaan eikä minun autooni, mutta aikaa meni melkein vartti ennenkuin nainen selvisi takaisin autoon.. Matka jatkui, toiset kymmenen kilometriä, ja sitten vauhdilla takaisin kaupungille hakemaan seuraavia asiakkaita. Takapenkki oli märkä edellisen asiakkaan jäljiltä (pyörinyt ilmeisesti lumihangessa oksentaessaan), ja tottakai asiakkaita oli niin paljon että jonkun oli pakko märkäänkin kohtaan istua. Pahoittelin kovasti tapahtunutta eikä asiakas kovin pahoillaan ollutkaan, ymmärsi asian. Onneksi..

Kaikenkaikkiaan melko positiivinen vuoro, tälläistä kun olisi aina! :)